Privacy Verklaring (AVG)

De Biertonne is zowel een webshop als een fysieke winkel, gericht op de verkoop van bier. Voor de juiste verwerking van bestellingen en het uitvoeren van onze bedrijfsvoering, vragen wij om persoonsgegevens. 


Persoonsgegevens die wij verwerken

De Biertonne verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bestellingen
- Gebruik van acties en korting codes
- Contact via social media
- Bezoek aan de website
- Overige persoonsgegevens die je actief aan ons verstrekt door bijvoorbeeld door het aanmaken van een profiel op onze website, of correspondentie 
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Onze producten worden niet verkocht aan bezoekers die jonger dan 18 jaar zijn. De identiteit en leeftijd kan geverifieerd worden door een kopie van een geldig legitimatiebewijs. 


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

De Biertonne verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

- Het verwerken en verzenden van je bestelling
- Om je te informeren over de voortgang van je bestelling
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Voor een correcte afwikkeling in geval van schade, vervanging en of retourzending
- Om te controleren of je de wettelijke leeftijdsgrens hebt bereikt voor het bestellen van alcohol

Daarnaast verzamelen we ook gegevens zodat we jou een optimale klantbeleving te kunnen bieden. Dit bijvoorbeeld aan:

- Je gericht een aanbod van onze producten of diensten te kunnen geven
- Verzenden van onze nieuwsbrief of acties- Je te informeren over onze producten of diensten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken


Verstrekking aan derden

De Biertonne verkoopt jouw gegevens niet aan derden. We delen jouw persoonsgegevens met businesspartners en derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. 

Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te bewaken. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Biertonne. En je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@debiertonne.nl. 


Beveiliging website

Om gegevens veilig te versturen via het internet heeft onze website een SSL-certificaat geïnstalleerd. Dit protocol creëert een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze verbinding zorgt ervoor dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven.

 

Door onze website te bezoeken gaat u akkoord met onze privacy policy!